A vállalkozás és tevékenységének rövid bemutatása


baumidex logo A Baumidex Kft. elődje 1995-ben alakult magánvállalkozásként. Az eltelt időszakban folyamatos és dinamikus fejlődés jellemezte munkánkat, bővült tevékenységi körünk, amely maga után vonta a szervezeti változásokat is, így alakult át cégünk 1997-ben Betéti Társasággá, majd 2000-ben Korlátolt Felelősségű Társasággá.
A több lábon állás miatt a turisztikai ágazatban 2012-ben nyitottunk egy szabadidőparkot Nomádia Park néven, ami a honfoglalás korába kalauzolja az ide látogató embereket. 2020-tól pedig rendezvényparkként működik.
A Baumidex Kft fő tevékenysége az építőipar területén út – közmű építési munka. Cégünk a mélyépítés területén végez folyamatos munkát, többek közt út, járda, parkoló építést, közműépítést, nagytömegű földmunkát, amelyet generál kivitelezőként, vagy alvállalkozóként végzünk.
Cégünk tevékenysége Veszprém megye területére korlátozódik. Jó kapcsolatban vagyunk a közműveket üzemeltető cégekkel, környékbeli önkormányzatokkal, nagyvállalatokkal. így a saját beruházásban épülő munkák nagy részében cégünk is részt vállal, a pályázati lehetőségeikben pedig már a tervezés szintjén is részt veszünk.
Célunk, hogy ezt a pozíciót a mélyépítés területén meg tudjuk tartani, ill tovább tudjuk növelni. Telephelyünk Ajkán az Ipari Parkban található.
A Baumidex Kft. rendelkezik a mélyépítési tevékenységhez tartozó gépparkkal. Megtalálható többek közt rakodó gépek, munkagépek, tehergépkocsik, kiszolgáló kisgépek és személyszállító gépkocsik.